فواید کنجد سیاه برای سلامتی چیست؟

به گزارش مجله فناوری، کنجد سیاه علاوه بر آنکه طعم دهنده خوبی برای مواد غذایی است حاوی مواد مغذی اصلی و مفید برای سلامت است.

فواید کنجد سیاه برای سلامتی چیست؟

به گزارش مجله فناوری از ایسنا، روزنامه تایمز آو ایندیا به بعضی از فواید کنجد سیاه برای سلامت اشاره نموده که شامل موارد زیر است:

تنظیم فشار خون: فشار خون بالا یکی از شایع ترین بیماریهای جسمی در دنیا است. کنجد سیاه به دلیل برخورداری از میزان قابل توجهی منیزیم در پیشگیری از بالا رفتن فشار خون موثر است. همچنین این دانه ها سرشار از چربی های اشباع نشده است که به تنظیم فشار خون یاری می نماید.

یاری به هضم غذا: این دانه ها در درمان مسائل گوارشی از قبیل یبوست مفید است چرا که سرشار از فیبر خوراکی است. کنجد سیاه حرکت روده را تقویت نموده و فرایند هضم غذا را آسان می نماید.

پیشگیری از سرطان: دانه کنجد سیاه حاوی خواص آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر سلولهای سرطانزا محافظت می نماید. ترکیب سسامین موجود در این دانه ها مانع از آن می گردد که رادیکالهای آزاد به بدن آسیب وارد کند.

بهبود خلق و خو: وجود مقادیر بالایی از کلسیم و منیزیم در دانه های کنجد سیاه سطح استرس در بدن را کاهش می دهد. مصرف این دانه ها موجب فراوری سروتونین می گردد که خلق و خو را تنظیم نموده و درد را کاهش می دهد.

مفید برای سلامت ریه: با شیوع کروناویروس نگرانی ها در خصوص حفظ سلامت دستگاه تنفسی بیشتر شده است. منیزیم موجود در دانه های کنجد سیاه برای افراد مبتلا به بیماریهای تنفسی از جمله آسم مفید است.

حفظ سلامت و استحکام استخوان ها: دانه های کنجد سیاه سرشار از کلسیم و روی است که سلامت استخوانها را حفظ می نماید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 آبان 1399 بروزرسانی: 22 آبان 1399 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 753

به "فواید کنجد سیاه برای سلامتی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فواید کنجد سیاه برای سلامتی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید