یک دختربچه بالاتر از لیونل مسی

به گزارش مجله فناوری، فلیسیتاس فلورس به جوان ترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل شد که با شرکت نایکی قرارداد حرفه ای می بندد.

یک دختربچه بالاتر از لیونل مسی

این دختربچه فوتبالیست آرژانتینی در سن 8 سالگی با نایکی قرارداد بست آن هم در حالی که مسی و نیمار در 13 و 14 سالگی با این شرکت قرارداد بسته بودند. البته کوان باسیله پسربچه 8 ساله برزیلی هم اخیراً با نایکی قرارداد بسته بود اما رکورد فلیسیتاس در فوتبال زنان منحصربه فرد است.

فلیسیتاس پس از امضای قرارداد 3 ساله با نایکی گفت: زیباست که برای من اسم فوتبالیست را انتخاب نمایند. از همه افرادی که از من حمایت کردند تا به رویایم برسم، تشکر می کنم.

البته بعضی از این تصمیم انتقاد نموده و اعتقاد دارند که فلیسیتاس برای امضای قرارداد هنوز خیلی کوچک است. در هر صورت این کودک 8 ساله توانست در ثبت این رکورد از مسی و نیمار که اسطوره هایش هستند، سبقت بگیرد.

منبع: فرارو
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 1313

به "یک دختربچه بالاتر از لیونل مسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک دختربچه بالاتر از لیونل مسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید