بنشین بر سر جوی و گذر عمر نَبین!

به گزارش مجله فناوری، حتماً دیدن این آبشارهای زیبا را در فصل بهار از دست ندهید.

بنشین بر سر جوی و گذر عمر نَبین!

موهبت های خداوند در این کره خاکی کم نیستند. یکی از اولین برکات و بخشندگی های خدا برای انسان، آفرینش زیبایی ها بود. در دل طبیعتی چشم نواز، که شما لازم نیست دیوانه وار عاشق آن باشید تا به چشم تان بیاید، بلکه حتی اگر عاشق طبیعت هم نباشید، شما را در جادوی بی نظیر زیبایی هایش غرق می کند. یکی از مناطقی که اگر به آن جا سفر کنید، بی شک فرح بخش ترین سفرتان خواهد شد، دیدن آبشارهای تیرکن در استان مازندران است که به هفت آبشار تیرکن هم معروف است. جایی که حتی اگر بر سر جوی هم بنشینید، متوجه گذر عمر خود نخواهید شد.

تیرکن کجاست؟

کوله بار و وسایل خود را ببندید، اگر اهل کمپینگ هستید حتماً تجهیزات مناسب با خودتان ببرید، چون آن جا برای کمپ زدن و پیک نیک فوق العاده است. به شهر بابل بروید، بخش بابلکنار و روستای تیرکن، تقریباً مرز میان شهرستان سوادکوه و بابل. سپس از شیب ملایم در دل جنگل انبوه لفور پیش بروید. در این منطقه، هفت آبشار بی نظیر وجود دارد و با طی مسافتی 3 کیلومتری به آبشار اصلی خواهید رسید با ارتفاع 9 متری. پیاده روی در آن همه شگفتی طبیعت، روح شما را تازه می کند.

حالا باید چه کنیم؟

جنگل نوردی

اگر شانس با شما یار باشد و بتوانید یک تور گردشگریِ با جای خالی برای این منطقه بیابید، باورتان نمی شود که به معجزه ای دست پیدا کرده اید که همه گردشگران و طبیعت گردان دنبال آن هستند؛ چراکه دیدن این منطقه همراه با تور و خوشگذرانی با دیوانگانِ طبیعت، لذتی دوچندان دارد.

عکاسی و خرید

در این سفر شگفت انگیز، عکاسی، جزء جدانشدنی آن خواهد بود. حوضچه های پرآب، جنگلی سرسبز، نورهایی که از شاخ و برگ درختان رد شده و به زمین رسیدند و در نهایت سقوط سریع آب از آبشارها، سوژه های چشم نوازی هستند که قبل از رسیدن به آبشارهای تیرکن جلوی لنز دوربین شما می رقصند. همچنین در زمان پیاده روی در جنگل، حتماً افراد بومی و محلی را خواهید دید که محصولات خود را برای ارائه آورده اند و یا لقمه هایی از فراورده های خود که توشه ای باشد برای سفر شما.

پیک نیک کنار آب روان

معمولاً در جنگلی بکر، زیر درختان بلند، کنار آب های روان، یکی از تفریحات طبیعت گردان، پیک نیک زدن است. شما حتماً گردشگرانی را با کوله بارهای بزرگ خواهید دید که دنبال جای مناسبی برای چادر زدن هستند.

کمی شیطنت

یکی از اتفاقات خوبی که در این سفر ممکن است برایتان بیفتد این است که مانند روزهای کودکی تان، شیطنت کرده و به آب بازی بپردازید. پاچه های خود را بالا زده و روی سنگ های کف حوضچه ها قدم زده و حتی اگر هوا خوب باشد، می توانید تنی به آب بزنید.

حرف آخر

بهترین فصل سفر برای دیدن آبشارهای تیرکن، بهار و پاییز است. در زمستان همه جا پوشیده از برف است و اگر طبیعت گردی حرفه ای نباشید، شاید نتوانید لذت لازم را ببرید. همچنین، در تابستان هوا کمی شرجی است و جهت رفت وآمدتان هم در جنگل، به دلیل تعطیلات، شلوغ خواهد بود. اگر دنبال جایی برای اقامت هم بودید، البته غیر از چادر زدن، می توانید در هتل های شهرهای اطراف یا خانه ها و اقامتگاه های محلی بمانید.

یک دنیا مطلب گردشگری در خبرنگاران. با آرزوی شادکامی.

شاید به خواندن این مطالب نیز علاقه مند باشید:

چغاخور یعنی خورشید چمنزار

خانه عامری های کاشان، اقامتگاهی سنتی

منبع: پیام دلتا
انتشار: 8 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 218

به "بنشین بر سر جوی و گذر عمر نَبین!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بنشین بر سر جوی و گذر عمر نَبین!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید