راهنمای خرید برترین گوشی گیمینگ 1401 برای گیمرها
به گزارش مجله فناوری، بازی اسنیک یا مار را در گوشی های نوکیا یادتان هست؟ البته شاید سن شما به این خاطرات بازی قد ندهد ولی حتما کندی کراش را به خاطر دارید که ساعت ها بازی می کردیم. امروز گوشی های هوشمند به صورت رقابتی در کنار کنسول های خانگی به دستگاه های بازی قوی تبدیل شده اند. برترین گوشی های گیمینگ و بازی می توانند با تبلت ها و به طور بالقوه حتی کنسول های قابل حمل مانند نینتندو رقابت نمایند.
شاید فکر کنید که تقریباً هر موبایلی برای بازی مناسب است؛ اما اگر می خواهید نرم ترین عملکرد را داشته باشید چه؟ شاید به دکمه های حساس به لمس یا نمایشگری با رفرش ریت یا نرخ تازه سازی بالا احتیاج داشته باشید. اگر به طور جدی اهل بازی هستید، ارزش این را دارد که یک گوشی گیمینگ خریداری کنید. خوب است بدانید، انتخاب یک گوشی مخصوص بازی با انتخاب یک گوشی معمولی فرق دارد.
اما بیایید به تفاوت های واقعی برترین گوشی های گیمینگ و گوشی های معمولی بپردازیم یا اینکه بازی با یک گوشی گیمینگ چقدر متفاوت تر از بازی با گوشی معمولی است.
ویژگی های برترین گوشی های گیمینگ
گوشی گیمینگ شامل ویژگی های سخت افزاری و نرم افزاری است. چند چیز در میان بیشتر آنها مشترک است، از جمله:
- چیپست های قدرتمند و رم بالا
- برترین گوشی های گیمینگ معمولاً دارای باتری های بزرگ و شاید فراتر از 5000 میلی آمپر ساعت هستند که به گیمر اجازه می دهد، ساعت ها در بازی بمانند و باتری ظرفیت کافی تا خاتمه روز را داشته باشند.
- برترین گوشی های گیمینگ، دارای جک هدفون 3.5 میلی متری هستند، این ویژگی به ندرت در گوشی های پرچمدار دیده می گردد.
راهنمای خرید انواع گوشی گیمینگ
اگر در پی خرید برترین گوشی های گیمینگ هستید، به طور کلی 6 فاکتور اصلی را باید هنگام خرید درنظر بگیرید:
- پردازنده سریع: اولین و مهمترین ویژگی هنگام خرید یک گوشی گیمینگ پردازنده است. شما یاز به یک گوشی روان و سریع دارید. بعلاوه، گوشی شما احتیاج به میزان رم مناسب و حافظه داخلی سریع دارد. در پی حداقل 8 گیگابایت رم باشید تا مطمئن شوید که دستگاه شما با همه بازی های نو و سنگین، خوب عمل می نماید.
- خنک نماینده: خنک نماینده دومین فاکتور است. اگر قرار است گوشی شما بازی ها را اجرا کند، قبل از اینکه گرما روی عملکرد پردازنده گوشی تأثیر بگذارد، احتیاج به خنک سازی خوبی دارد. بسیاری از گوشی های گیمینگ دارای مکانیزم پیشرفته خنک نماینده در داخل دستگاه هستند.
- ظرفیت باتری: ظرفیت باتری در مقابل سرعت شارژ، فاکتور سوم است. ایده خوبی است که مطمئن شوید تلفن شما ظرفیت باتری بالایی دارد. توجه داشته باشید که عواملی مانند وضوح بالاتر و نرخ تازه سازی بالاتر نیز باتری را به سرعت تخلیه می نمایند.
- صفحه نمایش: برای اینکه بازی های شما خوب به نظر برسند، داشتن صفحه نمایش با وضوح بالاتر لازم است. مهمتر از آن، صفحه نمایش های مدرن در گوشی های گیمینگ نیز از فرکانس 90 هرتز یا 120 هرتز پشتیبانی می نمایند. نرخ تازه سازی بالاتر برای بازی هایی که هر فریم در آن هنگام تصمیم گیری در چند ثانیه اهمیت دارد، مفید است. نمایشگر با نرخ رفرش بالاتر در مقایسه با صفحه نمایش های سنتی 60 هرتزی، فریم های بیشتری را در ثانیه به شما نشان می دهد.
- دکمه فیزیکی: در حالی که شما فقط یک دکمه شانه را در تلفن های رده بالا پیدا خواهید کرد، آنها فاکتور مهمی در گوشی گیمینگ هستند. برای تعدادی از بازی ها، داشتن یک یا دو دکمه فیزیکی می تواند واقعا مفید باشد. گوشی هایی مانند سری Asus ROG و سری Black Shark دارای محرک های شانه ای هستند که می توانید از آنها به عنوان کنترل های انتخابی خود بهره ببرید و راحت تر به مرحله بعدی بازی بروید.
- جک 3.5 میلی متری: جک 3.5 میلی متری که ممکن است احساس گردد که در گوشی های هوشمند اضافه است، بیشتر افراد از هدفون های بی سیم استفاده می نمایند؛ اما گیمرها به هدفون یا ایرفون 3.5 میلی متری احتیاج دارند. زیرا در این گجت ها تفاوت دقیقه ای در زمان بین فراوری صدای بازی و رسیدن آن به گوش صفر است.
در این مطلب برترین گوشی های گیمینگ و ویژگی های فنی آن ها آورده شده است. برای بازی هایی که دوست دارید، کمی وقت بگذارید و آنالیز کنید که کدام یک از انواع گوشی گیمینگ با معیارهای شما هم خوانی دارد.
برندهای سازنده گوشی گیمینگ
شرکت هایی مانند Razer و As* s نام هایی آشنا برای گیمرهاست. این شرکت ها در زمینه فراوری گوشی های هدفمند و متمرکز بر بازی متخصص هستند. پرچم داران اخیر سامسونگ، وان پلاس و حتی اپل، با مشخصات پیشرو در کلاس خود، برترین گوشی های گیمینگ را ارائه داده اند.
- گوشی های سری آیفون 13 از لحاظ سخت افزار همه را شگفت زده نموده است. تسلط اپل در خصوص قدرت چیپست (به لطف A15 Bionic) و نمایشگرهای نرخ تنو تطبیقی نو 120 هرتزی، در دو مدل پرو برگ برنده او است. با این حال، گوشی گیمینگ و مخصوص بازی می توانند حتی فراتر از این مدل ها عمل نمایند.
- در سال 2017، موتورلا با خط فراوری Razer در زمینه گوشی گیمینگ غوغا کرد و در سال 2018، ROG از زیرمجموعه های ایسوس به فراوری گوشی گیمینگ پرداخت.
- از طرفی Black Shark هم مورد تایید شیائومی نهاده شد. این ها معروف ترین برندهایی هستند که گوشی مناسب گیمینگ فراوری می نمایند.
معرفی انواع گوشی گیمینگ موجود در بازار
اگر گیمینگ اولویت شماست و دنبال برترین گوشی های گیمینگ هستید، در اول فهرست این گوشی گیمینگ را از قلم نیاندازید:
گوشی گیمینگ ایسوس ROG Phone 5
از ویژگی های منحصر به فرد این گوشی، جفت شدن چیپست اسنپدراگون 888 و حدبیشتر 16 گیگابایت رم، به علاوه صفحه نمایش با نرخ تازه سازی 144 هرتز و نرخ نمونه برداری لمسی 300 هرتز اشاره نمود؛ که هر دو از بیشتر گوشی ها بالاتر هستند و نمونه خوب برای بازی کردن است.
صفحه نمایش گوشی گیمینگ ایسوس ROG Phone 5 به میزان احتیاج بزرگ است و به وسیله دو بلندگوی جلویی پشتیبانی می گردد. As* s ROG Phone 5 یک باتری بزرگ 6000 میلی آمپر ساعتی دارد. شارژدهی باتری این مدل 110 ساعت است و برای بازی بی وقفه هم حدود 6 ساعت دوام دارد. بنابراین می توانید مدت زمان بیشتری بازی کنید و با شارژ 65 واتی برای مدت طولانی از بازی خارج نخواهید شد.
این محصول جزو برترین گوشی های گیمینگ با باتری قوی به شمار میرود. دکمه های واکنش، چراغ های RGB سازگار با طیف وسیعی از لوازم جانبی متمرکز بر بازی را به آن اضافه کنید، As* s ROG Phone 5 واقعاً بسته کاملی برای گیمرها است.
- رونمایی در سال 2021
- وزن:238 گرم
- سیستم عامل: اندروید 11
- میزان صفحه نمایش: 6.78 اینچ
- وضوح تصویر: 1080 x 2448
- رم: 8/12/16 گیگابایت
- فضای ذخیره سازی: 128/256 گیگابایت
- باتری: 6000 میلی آمپر ساعت
- دوربین عقب: 64MP + 13MP + 5MP
- دوربین جلو: 24 مگاپیکسل
مزایای گوشی ایسوس ROG Phone 5
- عملکرد قابل توجه نمایشگر
- بلندگوهای عالی
معایب گوشی ایسوس ROG Phone 5
- بزرگ، سنگین و متراکم
گوشی گیمینگ Razer Phone 2
این مدل گوشی گیمینگ اولین کوشش قوی برای آوردن برند مخصوص گیمرها به صورت گوشی بود؛ اما دارای چند کاستی است. دوربین و نمایشگر به میزان سایر گوشی هایی که قیمت بالایی دارند، چشمگیر نیستند. از نظر ظاهری، Razer Phone 2 تغییر چندانی نسبت به مدل قبلی خود نداشته است، اگرچه به تراشه Snapdragon 845 ارتقا یافته و برای شارژ بی سیم Qi به پشت شیشه ای تبدیل شده است. بعلاوه یک محفظه بخار صاف برای خنک کردن دستگاه در حین بازی اضافه شده است.
از طرفی چیپست قدرتمند گوشی، 8 گیگابایت رم، بلندگوهای عالی، صفحه نمایش با نرخ رفرش 120 هرتزی و باتری 4000 میلی آمپر ساعتی، و بعلاوه تنظیمات گسترده برای تغییر عمر باتری (در تب نو باز می گردد) و عملکرد، این گوشی را به یک انتخاب عالی و البته گران قیمت تبدیل نموده است.
- تاریخ رونمایی 2018
- وزن: 205 گرم
- ابعاد: 158.5 x 78.9 x 8.5mm
- سیستم عامل: اندروید 9 پای
- میزان صفحه نمایش: 5.72 اینچ
- وضوح تصویر: 2560×1440
- سی پی یو: اسنپدراگون 845
- رم: 6/8 گیگابایت
- فضای ذخیره سازی: 64 گیگابایت/128 گیگابایت (تا 1 ترابایت با کارت)
- باتری: 4000 میلی آمپر ساعت
- دوربین عقب: 12MP + 12MP
- دوربین جلو: 8 مگاپیکسل
مزایای گوشی Razer Phone 2
- صفحه نمایش با نرخ ریفرش 120 هرتزی
معایب گوشی Razer Phone 2
- فضای ذخیره سازی حداقلی (64 گیگابایت)
- صفحه نمایش کوچک 5.72 اینچی
برترین گوشی های گیمینگ برای بازی های سنگین
اجرای بازی های سنگین روی موبایل، احتیاجمندی های خودش را دارد. بعضی از انواع گوشی گیمینگ برای اجرای این نوع بازی ها مناسب تر هستند.
گوشی گیمینگ لنوو مدل Lenovo Legion Phone Duel
اولین تلفن بازی لنوو، Legion Phone Duel، از شارژ سریع 90 واتی پشتیبانی می نماید و دارای یک دوربین پاپ آپ است؛ تا صفحه نمایش تصویر را بدون شکست یا بریدگی نشان دهد. دارای یک پردازنده و نرم افزار برتر است که برای استفاده در حالت افقی است.
ویژگی مجذوب کننده تاچ سمپلینگ ریت بی نظیر 720 هرتزیست. حساسیت پنل نسبت به تاچ، حتی از برترین های بازار هم دو برابر بیشتر است؛ در نتیجه سرعت پاسخگویی و عکس العمل آن عالی است. قدرت بازی با این گوشی گیمینگ عالی است؛ اما اگرچه قیمت بالای آن و دوربین میانه، ممکن است بر تصمیم گذاری ما بای خرید تاثیر بگذارد.
- سال رونمایی 2020
- وزن: 239 گرم
- ابعاد: 169.2 x 78.6 x 9.9mm
- سیستم عامل: اندروید 10
- میزان صفحه نمایش: 6.65 اینچ
- وضوح تصویر: 1080 x 2340
- سی پی یو: اسنپدراگون 865 پلاس
- رم: 12/16 گیگابایت
- فضای ذخیره سازی: 256/512 گیگابایت
- باتری: 5000 میلی آمپر ساعت
- دوربین عقب: 64MP + 16MP
- دوربین جلو: 20 مگاپیکسل
مزایای گوشی Lenovo Legion Phone Duel
- برترین گوشی گیمینگ مخصوص بازی برای شارژ سریع
- شارژ فوق العاده سریع
- تعداد زیادی قدرت پردازشی
معایب گوشی Lenovo Legion Phone Duel
- نسبت به مشخصات بسیار گران است
گوشی گیمینگ nubia Red Magic 5G
گوشی nubia Red Magic 5G دارای یک فن و یک سیستم خنک نماینده مایع، برای خنک نگه داشتن گوشی است. ویژگی ‘4D Shock که لرزش را به بازی ها اضافه می نماید و از 5G نیز پشتیبانی می نماید و قدرت زیادی دارد. و این محصول را در دسته برترین گوشی های گیمینگ قرار می دهد.
- سال رونمایی: 2020
- وزن: 218 گرم
- ابعاد: 168.6 x 78 x 9.8mm
- سیستم عامل: اندروید 10
- میزان صفحه نمایش: 6.65 اینچ
- وضوح تصویر: 1080 x 2340
- سی پی یو: اسنپدراگون 865
- رم: 8/12 گیگابایت
- فضای ذخیره سازی: 128/256 گیگابایت
- باتری: 4500 میلی آمپر ساعت
- دوربین عقب: 64MP + 8MP + 2MP
- دوربین جلو: 8 مگاپیکسل
مزیت های گوشی nubia Red Magic 5G
- برترین گوشی بازی برای خریدارانی که بودجه کمی دارند.
- صفحه نمایش 144 هرتزی برای بازی ایده آل است.
- سریع ترین سرعت شارژ را دارد.
معایب گوشی nubia Red Magic 5G
- صفحه نمایش با وضوح بالا نیست
- اشکالات نرم افزاری
- لنز دوربین ضعیف
برای تماشا آگهی های گوشی همراه در خبرنگاران کلیک کنید
سایر گوشی های میان رده برای گیمینگ
اگر دنبال انواع گوشی گیمینگ میان رده هستید که در عین حال دوربین خوبی هم داشته باشد و قیمت مالی هم داشته باشد، این در ادامه چند گوشی را معرفی خواهیم کرد.
گوشی گیمینگ بلک شارک Black Shark 3
بلک شارک 3 برترین گوشی بازی از برند زیرمجموعه شیائومی است، این گوشی بزرگ، طراحی جسورانه و دارای چراغ های LED است. علت اینکه خیلی محبوب نیست، نرخ رفرش و تازه سازی 90 هرتزی آن است که نسبت به سایر گوشی های بالاتر در این فهرست، کمی پایین تر است و به میزان سایرین ویژگی های بازی اختصاصی ندارد. این محصول فست شارژ 120 واتی نیز دارد.
- تاریخ رونمایی 2020
- وزن: 222 گرم
- ابعاد: 168.7 x 77.3 x 10.4mm
- سیستم عامل: اندروید 10
- میزان صفحه نمایش: 6.67 اینچ
- رزولوشن: 2080 x 2440
- سی پی یو: اسنپدراگون 865
- رم: 8/12 گیگابایت
- فضای ذخیره سازی: 128/256 گیگابایت
- باتری: 4720 میلی آمپر ساعت
- دوربین عقب: 64MP + 13MP +5MP
- دوربین جلو: 20 مگاپیکسل
گوشی گیمینگ شیائومی Poco X3 GT
اگر دنبال انواع گوشی گیمینگ با قیمت مناسب و میان رده هستید، پیشنهاد ما به شما این گوشی از برند شیائومی است. این مدل گوشی که رقیب گوشی های پرچم دار است یکی از پرفروش ترین محصولات پوکو است. چیپ ست قدرتمند Dimensity 1100 5G به اجرای نرم و روان بازی های گرافیکی یاری می نماید.
به نرخ نوسازی 120 هرتزی نمایشگر و باتری 5000 میلی آمپری با فست شارژ 67 واتی از ویژگی های دیگر گوشی است. با توجه به قیمت مناسب تر این مدل، انتخاب این گوشی برای گیمینگ بسیاز پرطرفدار است.
- سال رونمایی: 2021
- ابعاد: 163.3 x 75.9 x 8.9
- وزن: 193 گرم
- وضوح تصویر 1080 x2400
- رم: 8 گیگ
- فضای ذخیره سازی: 256
- میزان صفحه نمایش: 6.6 اینچ
- دوربین جلو :16
- دوربین عقب:2و 8و 64
- باتری: 5000 میلی آمپر
- سی پی یو: اسنپدراگون 860
برترین گوشی های گیمینگ معمولی
بعضی مدل های گوشی، با قیمت بالاتر از مدل های میان رده اما مختص گیمینگ نیستند؛ ولی کارایی بالایی برای گیمینگ دارند، مثل:
- سامسونگ گلکسی اس 22 اولترا
- آیفون 13 پرومکس
- شیائومی سری 12
- ردمی نوت 10 پرو
- سونی اکسپریا وان مارک 3
مزایای خرید انواع گوشی گیمینگ دست دوم
اگر در پی خرید یکی از برترین گوشی های گیمینگ هستید؛ اما صرف بودجه آن برای تان سخت است و مشتاق هستید که علاوه بر گوشی معمولی خود، یک گوشی گیمینگ جداگانه هم داشته باشید، خرید انواع گوشی گیمینگ دست دوم، انتخابی معقول و منطقی است.
با جستجو و خرید انواع گوشی گیمینگ در سایت و اپلیکیشن خبرنگاران، می توانید از این مزایا برخوردار شوید و البته به کمتر آلوده شدن دنیای اطرافمان هم یاری کنیم!