تشریح برنامه تمرینی شاگردان محمد بنا در دوران قرنطینه

به گزارش مجله فناوری، به گزارش خبرنگاران، پس از تعطیلی اردوهای تیم ملی کشتی فرنگی به دلیل شیوع ویروس کرونا، شاگردان محمد بنا به شهرهای خود بازگشتند تا تمرینات خود را بطور انفرادی و در قرنطینه انجام دهند. کادر فنی بلافاصله برنامه های تمرینی این فرنگی کاران را تدوین و با راه اندازی گروهی ویژه در فضای مجازی، برنامه های مذکور را برای کشتی گیران ارسال کرد. البته کادر فنی از طریق فضای مجازی تا به امروز در حد ممکن از شرایط فرنگی کاران مطلع بوده و تا جایی که شرایط اجازه داده، سعی در حفظ آمادگی جسمی و روحی کرده است.

تشریح برنامه تمرینی شاگردان محمد بنا در دوران قرنطینه

بهروز حضرتی پور یکی از اعضای کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی یکی از مربیان اصلی در تدوین و ارسال برنامه های تمرینی فرنگی کاران است که سهم بسزایی در نظارت بر تمرینات انفرادی کشتی گیران دارد. وی به همین دلیل با تشریح برنامه های تمرینی فرنگی کاران به خبرنگاران گفت: ما از ابتدای سال جاری با توجه به لغو تمرینات اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بلافاصله دست به برنامه ریزی های متفاوتی زدیم تا بچه ها را در زمان تمرینات انفرادی در شهرشان به خوبی نظارت کنیم.

وی افزود: گروهی در فضای مجازی تشکیل شد و بچه ها بین اعضای کادر فنی تقسیم شدند تا هر 5 یا 6 نفر زیر نظر یک مربی تمرین کنند و مدام تحت نظر باشند. البته برنامه های مذکور بعد از اعلام تعویق بازیهای المپیک و سپس تصمیمات جدید اتحادیه جهانی کشتی دوباره تغییر کرد و بلافاصله در دستور کاری کشتی گیران قرار گرفت.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در خصوص این تغییرات گفت: ما ابتدا با ذهنیت اینکه ممکن است تا خرداد ماه سال جاری فرایند تعطیلی اردوهای تیم ملی به خاتمه برسد، برنامه های ویژه ای را تدوین کرده بودیم. به طوری که برنامه های ما مثل همان زمان حضور بچه ها در اردو، بصورت 11 روزه تنظیم شده بود و هر کدام از مربیان تیم ملی با نظارت بر فرایند تمرینات 5 یا 6 فرنگی کار بطور مجزا بر فعالیت بچه ها اشراف و نظارت داشتند.

حضرتی پور ادامه داد: این برنامه بعد از تعویق المپیک و مصوبات اتحادیه جهانی کشتی تغییر کرد. به طوری که طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی تمام برنامه ها و رویدادها تا تیرماه به حالت تعلیق در آمد، در نتیجه ما نیز باید با برنامه های ویژه و متفاوتی نسبت به قبل وارد عمل می شدیم. بدین ترتیب برنامه های تمرینی ما بصورت هفتگی تدوین و برای فرنگی کاران ارسال شد تا بچه ها در این مدت بتوانند در شرایط مطلوب نسبی قرار داشته باشند.

وی به نحوه نظارت بر تمرینات انفرادی بچه ها اشاره کرد و گفت: محمد بنا به عنوان سرمربی از همان ابتدا یک تقسیم بندی حساب شده انجام داد و امور تمرینی فرنگی کاران را بصورت چند گروه بین مربیان کادر فنی تقسیم کرد. بر این اساس مربیان توانستند با دقت و نظارت بیشتری بر تمرینات نظارت کنند که این مساله نیز با ارسال فیلم از فرایند و نتایج تمرینات از سوی فرنگی کاران به خوبی در حال پیگیری است.

حضرتی پور خاطر نشان کرد: خوشبختانه برخی از بچه ها بصورت گروه های دو یا سه نفره در شهر خود توانسته اند فضای مناسبی را برای خود مهیا کنند تا تمرینات خود را بهتر و کیفی تر انجام دهند. البته این موضوع نیز کاملا تحت نظر و با رعایت پروتکل های بهداشتی است. بچه ها قبل و بعد از تمرینات به خوبی از سلامت فضای تمرین و همچنین دیگر موارد بهداشتی اطمینان کسب کرده و تمرینات را انجام می دهند.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی در خاتمه گفت: کادر فنی تا حد امکان بر فرایند تمرینات نظارت دارد اما باید قبول کرد تا زمانی که فرنگی کاران در اردوهای تیم ملی حضور نداشته باشند نمی توان بطور دقیق از شرایط تمرینی و جسمی آنها مطلع بود. البته این موضوع یک بحث کلی و در تمامی کشورهای در جریان است، اما به هر حال امیدواریم هر چه زودتر بتوان با فروکش کردن ویروس کرونا، زمینه برپایی اردوهای تیم ملی را مهیا کرد و فرنگی کاران را مثل گذشته زیر یک سقف گردهم آورد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 487

به "تشریح برنامه تمرینی شاگردان محمد بنا در دوران قرنطینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تشریح برنامه تمرینی شاگردان محمد بنا در دوران قرنطینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید