طرز تهیه میلک شیک شکلاتی؛ دستور آسان و سریع
به گزارش مجله فناوری، میلک شیک ها همواره مجذوب کننده اند؛ چون می توان آن ها را به روش های مختلف و با طعم های گوناگون درست کرد. تهیه میلک شیک شکلاتی تنها در چند دقیقه و با سه ماده اصلی شامل شیر، بستنی و سس شکلاتی آماده می گردد! شما با این دستور می توانید همان میلک شیک بستنی فروشی را در خانه و با هزینه کمتر درست کنید. پس اگر دوست دارید با یک نوشیدنی خوشمزه خانواده و دوستان خودتان را خرسند کنید، این طرز تهیه میلک شیک شکلاتی را تا آخر بخوانید.
مواد لازم برای تهیه میلک شیک شکلاتی
- بستنی (شکلاتی یا وانیلی) 2 پیمانه
- شیر پرچرپ 1.5 پیمانه
- آب 1/4 پیمانه
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- شکر 1/4 پیمانه
- خامه فرم گرفته (اختیاری) به اندازه لازم
- ترافل رنگی (اختیاری) به اندازه لازم
- یخ (اختیاری) به اندازه لازم
- شکلات چیپسی (اختیاری) به اندازه لازم
مراحل تهیه میلک شیک شکلاتی
مرحله اول: آماده کردن سس شکلاتی خانگی
شکر، پودر کاکائو و آب را در یک کاسه مخصوص مایکروویو بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید. سپس کاسه را به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. پس از آن یک بار هم بزنید و دوباره برای 30 ثانیه دیگر در مایکروویو بگذارید تا سس آغاز به جوشیدن کند. در ابتدا سس کمی رقیق است؛ اما وقتی خنک گردد، کمی غلیظ تر می گردد. شما برای تهیه سس شکلات می توانید اندازه شکر و پودر کاکائو را باتوجه به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.
قبل از استفاده از سس شکلاتی خانگی در میلک شیک، اجازه دهید کاملا خنک گردد. در غیر این صورت، میلک شیک شما احتمالا رقیق تر از حد دلخواه گردد؛ حرارت سس داغ باعث آب شدن بستنی خواهد شد. درصورتی که وقت کافی برای آماده کردن سس شکلاتی خانگی ندارید، می توانید از سس آماده بهره ببرید.
مرحله دوم: ترکیب مواد با دستگاه مخلوط کن
بعد از این که سس شکلاتی کمی خنک شد، بستنی، سس شکلات و شیر را در یک مخلوط کن بریزید. اگر از شکلات چیپسی استفاده می کنید، آن ها را هم اضافه کنید. پیشنهاد می کنیم ابتدا اندازه کم تری شیر اضافه کنید و در صورت احتیاج، کم کم بیشتر بریزید تا به غلظت دلخواه برسید. بعلاوه بستنی را حدود 5 دقیقه قبل از آغاز کار از فریزر خارج کنید تا کمی نرم گردد. هنگام اضافه کردن بستنی، آن را به چند قسمت کوچک تر تقسیم کنید تا فرایند مخلوط شدن راحت تر و یکد ست تر انجام گردد.
سپس مخلوط کن را ابتدا روی سرعت کم روشن کنید و به تدریج سرعت را زیاد کنید. حدود 15 تا 20 ثانیه مواد را مخلوط کنید تا میلک شیک غلیظی به دست آید. هر چند لحظه یک بار کناره های ظرف را با قاشق تمیز کنید تا همه مواد به طور یکنواخت مخلوط شوند. دقت کنید که مواد را بیشازحد مخلوط نکنید؛ چراکه در این صورت میلک شیک حالت شل و آبکی پیدا می نماید.
اگر میلک شیک شما خیلی غلیظ شد، کمی شیر بیشتر بریزید یا کمی بیشتر مخلوط کنید؛ اما اگر رقیق بود، یکی دو اسکوپ بستنی دیگر اضافه کنید تا بافتی ضخیم تر و خامه ای تر به دست آورید. شما می توانید به مخلوط کن یخ هم اضافه کنید. یخ باعث غلظت بیشتر و خنک تر شدن میلک شیک می گردد و بدون احتیاج به اضافه کردن بستنی اضافی، آن را تازه و لذیذ می نماید.
مرحله سوم: سرو کردن میلک شیک
در ادامه طرز تهیه میلک شیک شکلاتی به قدم آخر می رسیم. حالا میلک شیک شما آماده است و می توانید آن را داخل لیوان بریزید. روی میلک شیک را با خامه فرم گرفته، ترافل رنگی، سس شکلات اضافه یا هر تزیین دلخواه دیگری بپوشانید و بلافاصله سرو کنید.
خامه فرم گرفته برای تزئین و ایجاد بافت سبک و خامه ای روی میلک شیک استفاده می گردد و کمی حس لذت بخش اضافه می نماید. ترافل رنگی بافتی ترد و مجذوب کننده ایجاد نموده و حالت شکلاتی بیشتری روی میلک شیک می بخشد.
میلک شیک آنقدر خوشمزه است که بعید است چیزی از آن باقی بماند؛ اما اگر نوشیدنی اضافی داشتید، می توانید آن را تا یک هفته در یک شیشه درب دار در فریزر نگهداری کنید. پیش از مصرف دوباره، اجازه دهید برای حدود 1 تا 2 ساعت در یخچال بماند تا کمی یخ آن باز گردد. در این مقاله طرز تهیه میلک شیک هلو با بستنی را شرح داده ایم.
با میلک شیک چی بخوریم؟
تا اینجا طرز تهیه میلک شیک شکلاتی را یاد گرفتید. میلک شیک شکلاتی فقط یک نوشیدنی خوشمزه نیست؛ بلکه می تواند همراهی کامل برای انواع خوراکی ها باشد. شما با انتخاب خوراکی های خوشمزه، تجربه خوردن میلک شیک شما لذت بخش تر می گردد. در زیر چند مورد از این خوراکی ها را آورده ایم:
- بیسکویت: کوکی شکلات چیپسی، بیسکویت کره بادام زمینی یا بیسکویت اوریو گزینه های عالی برای فروبردن در میلک شیک هستند.
- براونی: ترکیب براونی شکلاتی نرم و یک میلک شیک خنک، فوق العاده خوشمزه است.
- سیب زمینی سرخ نموده: سیب زمینی ترد و نمکی در کنار میلک شیک شکلاتی یک ترکیب کلاسیک است! حتی می توانید سیب زمینی را در میلک شیک بزنید، باور کنید عالی می گردد!
- برگر: طعم شور برگر در کنار شیرینی میلک شیک، همواره ترکیبی مجذوب کننده و متعادل ایجاد می نماید.
- سیخ میوه: تکه های توت فرنگی، موز یا انواع بری ها طراوت و تازگی خاصی به کنار میلک شیک شما می بخشند.
نکات کاربردی در خصوص طرز تهیه میلک شیک شکلاتی
برای این که میلک شیک شما باب میل تان باشد، باید به چند نکته مهم توجه داشته باشید. در ادامه چند نکته مهم آورده شده است که می توانید از آن ها در زمان تهیه این نوشیدنی یاری بگیرید:
- حتما برای برترین طعم از مواد با کیفیت بهره ببرید. این دستور مواد زیادی لازم ندارد؛ بنابراین طعم هر چیزی که استفاده می کنید، در این میلک شیک خانگی به خوبی خود را نشان می دهد. پس مواد خود را با دقت انتخاب کنید.
- هرچه بستنی سفت تر باشد، میلک شیک خوش فرم تر است. اگر بستنی بیش ازحد نرم باشد، در نهایت به جای میلک شیک، شیر شکلاتی خواهید داشت!
- شیر پرچرب برترین نتیجه را برای میلک شیک می دهد؛ اما اگر در خانه فقط شیر کم چرب دارید، باز هم می توانید از آن بهره ببرید.
- برای طعم شکلاتی تر، کمی سس شکلات بیشتری اضافه کنید.
- برای غلیظ ترشدن میلک شیک، اندازه یخ یا بستنی را بیشتر کنید.
- برای رقیق تر شدن، یخ کم تری بهره ببرید یا کمی شیر بیشتر بریزید.
- از یخ خردشده بهره ببرید یا پیش از اضافه کردن، یخ را خرد کنید تا مخلوط کردن راحت تر گردد.
- لیوان سرو را چند دقیقه در فریزر قرار دهید تا سرد گردد؛ این کار باعث می گردد میلک شیک مدت بیشتری خنک بماند.
- میلک شیک را بلافاصله پس از آماده شدن سرو کنید، چون در همان حالت تازه، غلیظ و خامه ای خوشمزه تر است.
- این دستور به راحتی قابل تغییر است؛ می توانید کره بادام زمینی، بیسکویت اورئو یا حتی پودر مالت به میلک شیک خامه ای خود اضافه کنید تا دقیقا مطابق با سلیقه شما گردد.
- شما برای آماده کردن این نوشیدنی می توانید از بستنی شکلاتی یا بستنی وانیلی بهره ببرید. اگر دوست دارید میلک شیک شما پایه شکلاتی ملایم داشته باشد، می توانید از بستنی وانیلی بهره ببرید؛ اما اگر دوست دارید نوشیدنی شما غلیظ و خامه ای باشد از بستنی شکلاتی یاری بگیرید. درصورتی که چند طعمی و ترکیبی می خواهید می توانید بستنی وانیلی و شکلاتی را با هم ترکیب کنید.
سوالات متداول درباره طرز تهیه میلک شیک شکلاتی
چطور میلک شیکی که خیلی شل شده را درست کنیم؟
اگر میلک شیک خیلی رقیق شده است باید چند اسکوپ دیگر بستنی اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
چطور میلک شیک را بدون از دست دادن طعم، غلیظ تر کنیم؟
یکی از برترین روش ها این است که چند قالب شیر یا خامه سنگین یخ زده به مخلوط کن اضافه کنید. این کار غلظت میلک شیک را بیشتر می نماید، بدون این که طعم آن خیلی شیرین گردد.
برترین روش برای مخلوط کردن میلک شیک چیست؟
شاید در بستنی فروشی ها دستگاه های مخصوص میلک شیک را دیده باشید؛ اما تنها راه نیست! شما در خانه می توانید از مخلوط کن معمولی، گوشت کوب برقی یا همزن دستی برقی بهره ببرید و نتیجه ای عالی بگیرید.
چرا شیر پرچرب میلک شیک غلیظ تری نسبت به شیر کم چرب ایجاد می نماید؟
چربی بیشتر در شیر پرچرب باعث می گردد طعم میلک شیک بهتر و بافت آن نرم تر و خامه ای تر گردد. اگرچه شیر پرچرب کالری بیشتری دارد؛ اما ارزشش را دارد؛ چون تجربه نهایی بسیار خوشایندتر و لذیذتر خواهد بود!
آیا می توانم این میلک شیک شکلاتی را بدون لبنیات (وگان) درست کنم؟
بله؛ شما می توانید به جای شیر معمولی از جایگزین های گیاهی مثل شیر بادام، شیر جو یا شیر کاشو بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله