آنالیز کباب زن آرکا مدل HK؛ سبک و کاربردی برای پیک نیک
به گزارش مجله فناوری، کباب کوبیده یکی از غذاهای مورد علاقه تقریبا همه ایرانی هاست، اما اگر تصمیم به درست کردن آن بگیرید متوجه می شوید که به همین آسانی ها هم نیست و شکل دادن به مواد و نگه داشتن آن روی گاز یا منقل قلق خاصی دارد. در این سری از ویدیوهای تلنت قصد داریم کباب زن آرکا مدل HK را آنالیز کنیم که می تواند در این زمینه بسیار کاربردی باشد.

اگر ترکیباب مواد اولیه برای درست کردن کوبیده را ندانید، مدیریت کردن کوبیده روی آتش کمی سخت خواهد بود و ممکن است از روی سیخ بریزد؛ بنابراین سعی کنید اول مواد اولیه غذا را کاملا درست آماده کنید و سپس به سراغ سیخ زدن مواد بروید.
برای استفاده از کباب زن آرکا، کافی است درب آن را باز کنید و یک کیسه فریزر روی قسمت پایینی دستگاه قرار دهید. اندازه گوشت لازم برای یک سیخ را روی پلاستیک فریزر بریزید و سپس سیخ مخصوص را روی گوشت ها قرار دهید و کمی فشار دهید تا کمی سیخ شما مخفی گردد. حالا اندازهی دیگر از گوشت را روی سیخ اضافه کنید. در نهایت پلاستیک فریزر را روی گوشت بکشید و درب دستگاه را ببندید؛ با یک فشار کوچک گوشت به خوبی روی سیخ پهن شده و تمام!
برای آشنایی بیشتر و آنالیز کامل تر کباب زن آرکا مدل HK، شما را به تماشای ویدیوی بالا دعوت می کنیم.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ