روایت چاووش اوغلو از ملاقات امروز با ظریف، تبریک عید نوروز
به گزارش مجله فناوری، به گزارش خبرنگاران، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه امروز آدینه پس از ملاقات با همتای ایرانی خود در توییتر نوشت: در ملاقات با محمد جواد ظریف بار دیگر بر توافقات مان برای همکاری قدرتمند در زمینه مبارزه با انواع مختلف تروریسم به ویژه گروه های پ ک ک و وای پی جی تاکید کردیم.

وزیر خارجه ترکیه در ادامه افزود که در رابطه با گسترش همکاری های مالی نیز با محمد جواد ظریف رایزنی نموده است.
وی در ادامه فرا رسیدن عید نوروز را تبریک گفت.
لازم به ذکر است که محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران پیشتر در حساب کاربری خود در توئیتر با اشاره به سفر امروزش به استانبول، نوشت: سفری پُربار به استانبول و شگفت انگیز برای مصاحبه با برادرم، وزیر امور خارجه مولود چاووش اوغلو داشتم.
وی تاکید نمود: همچون گذشته، تعاملی سازنده در موضوعات دوجانبه و منطقه ای داشتیم.
وزیر امور خارجه، هدف نهایی از این سفر را به کارگیری تجربه 400 ساله صلح بین ایران و ترکیه برای منطقه دانست و نوشت: درکنار هم، هر امری امکان پذیر است.
منبع: خبرگزاری مهر