طرز تهیه سالاد خیار به سبک تایلندی
به گزارش مجله فناوری، سالاد اگرچه اصولا در کنار غذای اصلی سرو می گردد، اما با تنوع بالا و طعم بی نظیری که دارد هواداران زیادی پیدا نموده و به صندلی غذای اصلی هم ارتقاء پیدا نموده است.
خوبی سالاد این است که هرکس می تواند سالاد مورد علاقه اش را بسازد و با ترکیب سبزیجات و مواد دلخواه سالاد مخصوصش را تهیه کند. در سرتاسر جهان سالاد های بیشماری وجود دارند که بعضی از آن ها محبوبیت و شهرت بیشتری پیدا نموده اند. در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد خیار به سبک تایلندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
خیار عظیم: 2 عدد
سرکه سفید: یک سوم پیمان
شکر: دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد: نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده: نصف قاشق چای
نمک: نصف قاشق چایخوری
لوبیای سویا: یک چهارم پیمانه (پخته شده)
پیاز: یک عدد کوچک
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرفی کوچک، سرکه، شکر، روغن، نمک و فلفل قرمز را ریخته و با یکدیگر مخلوط می کنیم.
خیار ها را حلقه حلقه می کنیم.
پیاز ها را به شکل خلالی خورد می کنیم.
خیار را به همراه لوبیای سویا، جعفری و پیاز در ظرفی ریخته و سس آماده شده را روی آن می ریزیم.
پس از مخلوط کردن مواد سالاد، آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و سپس، سرو می کنیم.
منبع: گردشبان