طرز تهیه کیک موز کاراملی؛ خوشمزه با پُف زیاد

به گزارش مجله فناوری، کیک ها بسیار خوشمزه و ساده هستند که می توانید این کیک آسان را خیلی ساده و راحت داخل تابه و فر دست ساز نیز تهیه کنید.

طرز تهیه کیک موز کاراملی؛ خوشمزه با پُف زیاد

شما می توانید کیک داخل ظرف پیرکس یا یک قالب گرد تهیه کنید. طعم این کیک فوق العاده می باشد و می توانید بجای موز از هلو بهره ببرید و یا می توانید از میوه فصل بهره ببرید.

به دلخواه می توانید کمی مغز گردو نیز به مواد اضافه کنید و یا حذف کنید. برای کاراملی کردن شکر حتما دقت کنید، زیرا اگر شکر بسوزد کیک بد مزه می گردد.

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد

آرد 1 و 1/3 لیوان

شیر 1/2 لیوان

روغن مایع 1/3 لیوان

شکر 1/3 لیوان

موز 2 عدد

کره 50 گرم

وانیل 1/4 ق چای خوری

بیکینگ پودر 2 ق مرباخوری

مغز گردو 1/2 لیوان

طرز تهیه کیک موز کاراملی

مرحله اول: کاراملی کردن شکر

برای کاراملی کردن شکر باید آن را داخل تابه بریزید و بدون هم زدن شکر ذوب گردد و کمی هم بزنید تا خوب شکر کاراملی گردد. دقت کنید باید اجازه دهید تا شکر با حرارت خودش ذوب گردد و اگر حرارت را زیاد کنید شکر زود می سوزد و کیک شما بد مزه می گردد.

مرحله دوم: افزودن موز

در ادامه باید کره را اضافه کنید و ابتدای این که کره را اضافه می کنید کارامل سفت می گردد و آرام هم بزنید تا دوباره مخلوط نرم و روان گردد. در ادامه موزها را حلقه ای خرد کنید و هم بزنید و بعد گردو خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: همزدن مواد

در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل با همزن دستی بزنید و هم بزنید تا از لختگی خارج گردد و بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید.

مرحله چهارم: پخت کیک موز کاراملی

حالا باید موز کاراملی شده و خنک شه را به مواد اضافه کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا کیک پخته گردد. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کیک موز کاراملی

برای پخت در فر برقی باید دما را روی 160 به مدت 40 درجه قرار دهید.

می توانید از میوه های دلخواه بهره ببرید و با شکر کاراملی شده بهره ببرید.

می توانید مواد را داخل قالب پیرکس 20*30 بریزید و حتما کف ظرف را چرب کنید.

کره را با مارگارین جایگزین نکنید، زیرا طعم کره در این کیک بسیار محسوس است.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو
انتشار: 11 تیر 1402 بروزرسانی: 11 تیر 1402 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 1771

به "طرز تهیه کیک موز کاراملی؛ خوشمزه با پُف زیاد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک موز کاراملی؛ خوشمزه با پُف زیاد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید