طرز تهیه 2 مدل میگو سوخاری پفکی و سس مخصوص تارتار
به گزارش مجله فناوری، طبع میگو از نظر طب سنتی گرم و مرطوب است. میگو علی رغم ظاهر نه چندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می گردد. این موجود دریایی، خوشمزه و بسیار لذیذ است و نسبت به سایر غذاهای دریایی کالری کمتری دارد. روش های متنوعی برای طبخ و پخت میگو وجود دارد، اما میگو سوخاری پفکی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین انواع آن است؛ در این مطلب به 2 روش، طرز تهیه میگو سوخاری رستورانی و همچنین طرز تهیه سس میگو سوخاری رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه میگو سوخاری پفکی خوشمزه
مواد لازم برای مزه دار کردن میگو | |
عدد میگو | 15 تا 17 |
پیاز متوسط | 1 عدد |
آبلیمو | یک و ½ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زعفران دم نموده | به میزان لازم |
مواد لازم برای خمیر میگو | |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
سیر رنده شده | 1 حبه کوچک |
زعفران دم نموده | 1 قاشق چایی خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
میگو سوخاری پفکی مجلسی
دستور میگو سوخاری پفکی ترد و لذیذ
- پیاز را خرد کنید و با زعفران، نمک، فلفل و آبلیمو مخلوط کنید.
- بعد از پاک کردن میگو، میگوها را به مواد اضافه نموده و حدود 3 الی 4 ساعت داخل یخچال گذاشته تا خوب مزه دار گردد.
- تخم مرغ، آرد، ماست، سیر رنده شده، نمک، فلفل و زعفران را باهم خوب مخلوط کنید.
- میگوها را داخل خمیر انداخته و خوب به خمیر آغشته کنید .
- حدود نیم ساعت اجازه دهید میگو در خمیر استراحت کند.
- داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و میگوها را سرخ کنید .
نکته تکمیلی: بیش از اندازه سرخ کردن و برشته کردن میگو باعث خشک و سفت شدن آن می گردد.
طرز تهیه میگو سوخاری پفکی با ماءالشعیر
این دستور یک دستور حرفه ای رستورانی است و بهتر است دقیقا طبق دستور پیش بروید و ترکیب آردها را رعایت کنید.
مواد لازم | |
میگو پاک شده | 400 گرم |
پیاز خلالی خرد شده | 1 عدد |
زعفران | 2 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل سیاه و قرمز | به مقدار لازم |
آرد ذرت الک شده | 40 گرم (4 قاشق غذاخوری) |
آرد نول (3 صفر) الک شده | 40 گرم (4 قاشق غذاخوری) |
ماءالشعیر | 125 میلی لیتر (نصف لیوان) |
آب لیموترش تازه | 1/2 قاشق سوپخوری |
بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
ماست | 2 قاشق سوپخوری |
روغن مایع سرخ کردنی | به مقدار لازم |
میگو سوخاری و پفکی رستورانی بسیار ترد
طرز پخت میگو سوخاری پفکی رستورانی
- ابتدا میگوها را همراه پیاز، نیمی از زعفران، مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و زیر و رو کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید تا مزه دار گردد.
- اکنون آرد ذرت را همراه آرد نول، ماءالشعیر (یا دلستر)، بقیه زعفران، آبلیموترش تازه، بکینگ پودر، ماست و فلفل قرمز در ظرفی در دار بریزید و هم بزنید تا مایه غلیظی حاصل گردد، در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند.
- پس از این مدت میگوها را از مایع خارج کنید و داخل قابلمه ای کوچک حاوی روغن داغ فراوان به مدت کم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. (روغن باید زیاد و جوش باشد) سپس آن ها را از طریق کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج نموده و به مدت 15 دقیقه روی حوله کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
- میگوی پفکی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس کچاپ و یا سس تارتار که در ادامه آمده است، میل کنید.
طرز تهیه سس تاتار مخصوص
سس تاتار برای جوجه چینی، میگو پفکی و انواع بنیه ها مناسب است و طعم بسیار لذیذی دارد.
مواد لازم | |
سس مایونز | 150 گرم |
خیار شور | 100 گرم |
جعفری خرد نموده | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | 1/2 قاشق مرباخوری |
سیر رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری سرخالی |
نمک | در صورت تمایل به مقدار لازم |
تارتار، سس مخصوص میگو سوخاری و پفکی
روش تهیه سس مخصوص میگو سوخاری
- برای تهیه سس تارتار باید ابتدا همه موادی را که نیاز به خرد کردن دارند را ریز خرد کنید. ابتدا خیارشور را با چاقو ریز خرد کنید.
- پیاز را نگینی ریز خرد کنید، و 2 قاشق غذاخوری از پیاز کافی است. در سرانجام جعفری را کاملا ریز خرد کنید.
- هم اکنون سس مایونز، شکر، سیر و فلفل را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. این میزان شکر اصلا سس را شیرین نمی کند اما باعث می گردد طعم سس خیلی لطیف تر و دلپذیرتر گردد. سپس آبلیمو را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- هم اکنون خیارشور، جعفری و پیاز را به مواد سس اضافه کنید.
- مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکنواخت گردد، بهتر است سس تارتار را داخل ظرف دربسته به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مزه مواد به خورد هم بروند و سس خوشمزه تر گردد.
- بعد از چند ساعت سس خوشمزه ما حاضر است و یک طعم دهنده عالی برای انواع غذاهای فست فودی است.
سخن آخر
امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و غذاهای دریایی را بیش از پیش در منوی غذایی خانواده خود بگنجانید. چنانچه از این دستورات بی نقص استفاده کردید، از قلم نیاندازید سوالات و تجربیات خود را در پایین همین مطلب با ما در میان بگذارید.
همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه انواع غذا با ماهی (ماهی قزل آلا، سالمون و سفید) را نیز در خبرنگاران آمورش ببینید و از طعم های بی نظیر این غذاها نیز لذت ببرید.
منبع: مجله انگیزه