چطور باقالی پلو با ران بوقلمون درست کنیم؟

به گزارش مجله فناوری، باقالی پلو با ماهیچه یا مرغ یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها و مراسم مهم سرو می گردد. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر می توانید این غذا را با ران بوقلمون هم بپزید. در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت بوقلمون را به شما آموزش می دهیم. با این دستور پخت می توانید باقالی پلوی مجلسی خوشمزه را در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا ببینید پختن باقالی پلو آنقدر هم که فکر می کنید سخت نیست.

چطور باقالی پلو با ران بوقلمون درست کنیم؟

مواد لازم برای باقالی پلو با بوقلمون (برای 3 نفر)

  • باقالی سبز: 200 گرم
  • برنج سفید: 3 پیمانه
  • شوید خشک: 3 الی 4 قاشق غذاخوری
  • ران بوقلمون: 1 عدد
  • پیاز: 3 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • کره: 50 گرم
  • هویج: 1 عدد کوچک
  • زعفران به میزان لازم
  • چوب دارچین: 1 عدد
  • پودر لیمو عمانی: 1 قاشق غذاخوری
  • هل: 2 عدد
  • فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچین و نمک به میزان لازم

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت بوقلمون

1.

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با کره تفت دهید تا سبک شوند.

2.

زمانی که پیازها سبک شدند، هویج خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید و باز تفت دهید.

3.

ران بوقلمون را در همان تابه در کنار پیاز، هویج و سیر تفت دهید و پشت ورو کنید تا هر دو سمت آن کمی طلائی گردد.

4.

بعد از این که هر دو طرف ران بوقلمون را تفت دادید، تمام ادویه ها به جز نمک را به همراه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. در همین مرحله نیمی از زعفران دم نموده را هم روی بوقلمون بریزید و اجازه دهید برای مدت 3 تا 4 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

5.

3 پیمانه برنجی که قبلا خیسانده اید را بجوشانید. باقالی ها را نیم پز کنید. همانطور که برنج در حال جوشیدن است، باقالی های نیم پز را با آن مخلوط و سپس آبکش کنید. بسیار مهم است که برنج شما از قبل خیس خورده باشد.

6.

برای دم کردن باقالی پلو اول ته دیگ مورد علاقه خودتان را کف قابلمه قرار دهید، سپس برنج و باقالی آبکش شده، شوید خشک و در صورت تمایل کمی دارچین را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. در آخر هم می توانید کمی از زعفران دم شده را روی برنج بریزید. در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد.

7.

در نیمه های پخت بوقلمون، نمک را به آن اضافه کنید. در آخر پخت وقتی که بوقلمون کاملا جا افتاده بود، مابقی زعفران دم نموده را به آن بیفزایید.

چطور مگشت پلو جنوبی درست کنیم؟

چطور قیمه نثار قزوینی درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 تیر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 472

به "چطور باقالی پلو با ران بوقلمون درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور باقالی پلو با ران بوقلمون درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید