کباب تابه ای ترش گیلانی ، 12 نکته طلایی که وا نره و سفت نشه

به گزارش مجله فناوری، کباب تابه ای ترش از و نوع متفاوتی از کباب تابه ای است. این که ریشه گیلانی دارد، دستور پخت بسیار راحتی نیز دارد. کباب تابه ای یا کباب دیگی ترش را البته با گوشت مرغ چرخ نموده نیز می توان درست کرد. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه کباب تابه ای ترش می پردازیم و فوت و فن های خوشمزه شدن این غذای لذیذ برای یا را با شما در میان می گذاریم.

کباب تابه ای ترش گیلانی ، 12 نکته طلایی که وا نره و سفت نشه

طرز تهیه کباب تابه ای ترش با گوشت چرخ نموده در یک نگاه

برای تهیه کباب تابه ای ترش، ابتدا یک عدد پیاز را رنده کنید و بعد از آنکه آب آن را گرفتید، گوشت چرخ نموده را اضافه کنید. ادویه های لازم شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز اضافه کنید و مایه کباب را برای 5 تا 10 دقیقه با دست ورز دهید.

مایه کباب ترش تابه ای را به مدت یک ساعت در یخچال یا ده دقیقه در فریزر استراحت دهید. در این فاصله به سراغ درست کردن سس ترش کباب تابه ای بروید. پیاز داغ آماده کنید و گردوی خرد شده و رب انار را با آن تفت دهید. سپس نصف لیوان دسته دار فرانسوی آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت باقی بماند تا غلیظ گردد.

مایه کباب تابه ای را از یخچال بیرون بیاورید. کف یک تابه را کمی چرب کنید و مایه کباب را روی آن پهن کنید. اجازه دهید هر دو طرف کباب تابه ای سرخ گردد، سپس سس انار را به آن اضافه کنید. درب تابه را ببندید و صبر کنید تا حدود یک ربع دیگر کباب تابه ای ترش با سس مخصوصش بپزد. در خاتمه این غذای خوشمزه را با برنج کته یا برنج آبکش سرو کنید.

برای خواندن جزئیات، مواد لازم و مراحل تهیه کباب تابه ای ترش به ادامه مطلب مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای ترش شمالی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده500 گرم
پیاز2 عدد میانه
رب انار2 قاشق غذاخوری
مغز گردو4 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
برنج یا نانبرای سرو کباب تابه ای ترش

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای استراحت دادن به مایه کباب تابه ای: 1 ساعت در یخچال یا 10 دقیقه در فریزر

مدت زمان لازم برای پخت کباب تابه ای ترش شمالی: 30 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه کباب تابه ای ترش گیلانی

کباب تابه ای ترش را مثل را می توانید به عنوان یک کباب متفاوت که در مدت زمان کوتاه و به سادگی آماده می گردد، تهیه و در وعده های مختلف غذایی از آن بهره ببرید.

مرحله اول: پیاز را برای مایه کباب تابه ای بهره ببرید

در اولین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای ترش، باید مایه کباب را آماده کنید. یک عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید. قسمت خاتمهیی پیاز را جدا نکنید تا هنگام رنده کردن لایه های آن از هم جدا نگردد. با رنده میانه یا درشت پیاز را رنده کنید. آب پیاز را با فشردن دست جدا کنید و دور بریزید. تفاله پیاز را در یک کاسه بریزید.

مرحله دوم: مایه کباب تابه ای ترش را آماده کنید

در ادامه گوشت چرخ نموده را به پیاز رنده شده اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به گوشت چرخ نموده اضافه کنید. در این مرحله باید همه مواد را با هم ورز دهید تا کاملا یکدست شوند. ورز دادن مایه کباب ترش تابه ای را تا 5 تا 10 دقیقه ادامه دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند و به طور یکدست ترکیب شوند.

شما می توانید برای تهیه گوشت چرخ نموده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: مایه کباب تابه ای را استراحت دهید

بعد از آنکه مایه کباب دیگی ترش را حسابی ورز دهید آن را به شکل دایره ای در وسط ظرف جمع کنید. یک سلفون روی ظرف بکشید و ظرف حاوی مایه کباب ترش تابه ای را در یخچال قرار دهید.

اجازه دهید مایه کباب به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر زمان کافی ندارید، حدود 10 دقیقه مایه کباب تابه ای ترش را در فریزر قرار دهید. این کار باعث می گردد کباب تابه ای منسجم گردد و هنگام پخت از هم نپاشد.

مرحله چهارم: پیاز داغ آماده کنید

در مدت زمانی که مایه کباب ترش در یخچال استراحت می نماید، شما فرصت کافی برای آماده کردن سس کباب تابه ای ترش دارید. برای این کار در اولین قدم باید پیاز داغ آماده کنید.

یک عدد پیاز درشت را بشویید و پوست بگیرید. پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک قابلمه مناسب بردارید و روی حرارت قرار دهید. میزانی روغن در آن بریزید و اجازه دهید تا داغ گردد. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و آنها را تفت بدهید. تفت دادن پیاز را باید تا جایی ادامه دهید که پیازها سبک و طلایی شوند.

شما می توانید برای تهیه پیاز داغ آماده و روغن سرخ کردنی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام نمائید.

مرحله پنجم: سس کباب تابه ای ترش را آماده کنید

در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای ترش 4 عدد مغز گردو را با یک چاقو خرد کنید. گردوهای خرد شده را به تابه روی حرارت اضافه کنید و تفت دهید تا عطر گردو بلند گردد و از حالت خامی دربیاید.

سپس دو قاشق غذاخوری رب انار () را نیز به محتویات درون تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن برگردد. در خاتمه نصف لیوان دسته دار فرانسوی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سس به غلظت بیفتد.

شما می توانید برای تهیه رب انار به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام نمائید.

مرحله ششم: کباب ترش تابه ای را در تابه بچینید

مایه کباب تابه ای را از یخچال بیرون بیاورید. یک تابه با ابعاد مناسب با حجم مواد انتخاب کنید و کف تابه را کمی چرب کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. مایه کباب تابه ای ترش را کف تابه به صورت کاملا صاف پهن کنید.

می توانید با نوک یک قاشق روی سطح کباب ترش، برش های عمودی ایجاد کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید. حرارت را پائین نگهدارید و اجازه دهید یک سمت کباب تابه ای روی حرارت کاملا بپزد و سرخ گردد. بعد از گذشت حدود 7 دقیقه، کباب ها را برگردانید و اجازه دهید سمت دیگرش نیز سرخ گردد.

مرحله هفتم: سس کباب تابه ای ترش را اضافه کنید

در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای ترش، سس مخصوص آن را که با رب انار درست کردید به تابه حاوی کباب ترش اضافه کنید. سس را به طور کامل روی کباب تابه ای بریزید، سپس درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کباب تابه ای با سس انار حدود 15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم باقی بماند تا سس کاملا به خورد کباب برود.

مرحله آخر: کباب تابه ای ترش را سرو کنید

بعد از گذشت 15 دقیقه می توانید کباب تابه ای ترش را از روی حرارت بردارید. سپس آن را در یک ظرف مناسب بکشید و به همراه نان یا یاو سبزی خوردن سرو کنید.

شما می توانید انواع نان، برنج ایرانی و خارجی با کیفیت را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

روش تهیه کباب تابه ای مرغ ترش

اگر ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارید یا به هر علتی تمایل به مصرف این گوشت ندارید، به سادگی می توانید کباب تابه ای ترش را با مرغ طبخ کنید. در طرز تهیه کباب تابه ای ترش با مرغ، کافی است از مخلوط ران و سینه مرغ استفاده نموده و آنها را به طور کامل با هم چرخ کنید.

سپس مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و ادویه ورز دهید و در یخچال آن را استراحت دهید. بقیه مراحل را مطابق با دستور پختی که در این مقاله آمده انجام دهید تا در نهایت یک کباب تابه ای ترش خوشمزه با مرغ چرخ شده داشته باشید.

گوشت مرغ و چرخ نموده مرغ را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه کباب ترش شمالی در تابه

  • اگر تمایل دارید طعم ترشی در کباب تابه ای ترش شما غالب است، می توانید به جای اضافه کردن آب به سس کباب ترش، از آب انار طبیعی بهره ببرید.
  • اضافه کردن میزانی زعفران دم نموده به مایه کباب تابه ای و بعلاوه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس آن می تواند رنگ متفاوت تری به غذا بدهد.
  • در صورت تمایل می توانید هنگام پخت کباب تابه ای ترش میزانی کره به آن اضافه کنید تا غذا خوش طعم تر گردد.
  • بهتر است گوشت چرخ نموده ترکیبی از گوشت گوساله و گوشت گوسفندی باشد. چربی موجود در گوشت گوسفندی غذا را خوش طعم خواهد نمود.
  • می توانید از میزانی سماق نیز به عنوان ادویه این غذا بهره ببرید.
  • حتما کباب تابه ای را در همه مراحل روی حرارت ملایم بپزید. حرارت بالا باعث می گردد، داخل کباب خام بماند و لایه بیرونی آن بسوزد.
  • برای درست کردن کباب تابه ای ترش احتیاجی به استفاده از روغن زیاد نیست و همین که کف ماهی تابه کمی چرب باشد کافی است. اجازه دهید گوشت در جریان پخت با همان روغنی که می اندازد پخته گردد.
  • اگر احساس کردید مایه کباب رقیق است به آن کمی آرد نخودچی اضافه کنید تا موقع سرخ کردن، کباب ها وا نروند.
  • کباب تابه ای را به صورت تکه ای و به شکل کتلت نیز می توانید سرخ کنید. فقط توجه داشته باشید که گوشت گوسفند جمع می گردد پس میزان کباب ها را بزرگتر از کتلت در نظر بگیرید.
  • بنا به ذائقه خود می توانید از رب انار ترش یا رب انار ملس در تهیه این غذا بهره ببرید.
  • طرز تهیه کباب کوبیده ترش و جوجه ترش شمالی هم جالب و خوشمزه است.

فوت و فن های خوشمزه شدن کباب تابه ای ترش به شیوه اصلی

چرا کباب تابه ای ترش از هم می پاشد؟

به دلایل زیر ممکن است کباب تابه ای حین پخت از هم بپاشد:

  • روغنی که کباب تابه ای را در آن سرخ می کنید حتما باید داغ باشد تا کباب تابه ای از هم نپاشد.
  • مایه کباب تابه ای رقیق است.
  • آب پیاز را از آن جدا ننموده اید.
  • مایه کباب را کم ورز داده اید یا اصلا ورز ندادید.
  • به میزان کافی مایه کباب در یخچال استراحت ننموده است.

چرا کباب تابه ای ترش سفت می گردد؟

اگر گوشتی که استفاده می کنید فاقد چربی باشد کباب سفت می گردد. به همین علت حتما از مخلوط گوشت گوسفندی و گوشت گوساله یا از مخلوط ران مرغ و سینه مرغ با همدیگر بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 اسفند 1403 بروزرسانی: 15 اسفند 1403 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 1916

به "کباب تابه ای ترش گیلانی ، 12 نکته طلایی که وا نره و سفت نشه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب تابه ای ترش گیلانی ، 12 نکته طلایی که وا نره و سفت نشه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید