اجرای سند تحول بنیادین ردیف بودجه جداگانه ای داشته باشد
به گزارش مجله فناوری، تهران (پانا) - عضو شورای عالی آموزش و پرورش خواهان پیش بینی و تعریف ردیف بودجه جداگانه برای اجرای سند تحول بنیادین شد.
مریم رنگ آمیز طوسی در گفت وگو با پانا با گرامیداشت یاد و خاطره دولتمردان شهید رجایی و باهنر و با اشاره به اینکه هفته دولت فرصتی است برای بیان خدمات و دستاوردهای آن، اظهار کرد: هر دولتی به فراخور توان، تشخیص و تفکر خود خدماتی را در اولویت خود قرار می دهد و سعی و کوشش می نماید تا به آن جامه عمل بپوشاند؛ دولت سیزدهم نیز با شعارهایی در حوزه های مختلف پا به عرصه عمل گذاشت و اکنون با گذشت یکسال از عمر دولت فرصت مغتنمی است تا به عملکرد و دستاوردهای آن پرداخته گردد.
وی اضافه کرد: یکی از خدمات مورد توجه در این دولت توجه به جوانان و جوانگرایی در حیطه مسئولیت های آموزش و پرورش است. اگرچه جوانی به تنهایی نمی تواند شاخصه مهمی باشد اما آمیختگی آن با دانش، تخصص و تجربه و مبتنی بر جسارت و شجاعت جوانان می تواند پیشران بسیار موثری در حرکت آموزش و پرورش باشد.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: یکی دیگر از کارهای این دولت در حیطه آموزش و پرورش راه اندازی قرارگاه جهادی تعلیم و تربیت است که هدف اصلی آن توسعه عدالت آموزشی در سطح کشور اعلام شده و این یک دستاورد خوب برای دولت مردمی است.
رنگ آمیز طوسی اظهار کرد: از دیگر دستاوردهای این دولت برای فرهنگیان سماجت و پیگیری اجرا و اعمال رتبه بندی معلمان است که با همکاری مجلس شورای اسلامی و سایر نهادهای حاکمیتی محقق شد. این انسجام قوا و وحدت در عمل می تواند نویدبخش انجام سریعتر رتبه بندی و احقاق حقوق حقه معلمین در برخورداری از نظام هماهنگ و رتبه بندی توامان باشد.
وی گفت: از دولت مردمی انتظار می رود در تصمیمات و انتصابات وزارت آموزش و پرورش استقلال عمل داشته و تحت تاثیر سایر دستگاه ها قرار نگیرد؛ این نکته ای است که بارها در فرمایشات رهبر معظم انقلاب هم به آن اشاره شده است.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه در این مدت کوتاه کارهای خوبی در حوزه آموزش و پرورش اجرا شده است، اضافه کرد: آموزش و پرورش نیازمند توجه ملت، دولت و مجلس است و برای اجرای سند تحول بنیادین باید ردیف بودجه جداگانه ای پیش بینی و تعریف گردد.
رنگ آمیز طوسی در انتها با اشاره به اینکه آموزش و پرورش نیازمند قانون ویژه برای سازماندهی و ساماندهی امور خود است، اظهار کرد: لزوم توجه به بحث معیشتی و رفاه فرهنگیان و بعلاوه تدوین قانون ویژه جذب، استخدام و نگهداشت نیروی انسانی در آموزش و پرورش یک ضرورت انکارناپذیر است که باید دستگاه های ذیربط با همکاری مجلس محترم در این مورد سازوکارهای لازم را پیش بینی نمایند.
منبع: خبرگزاری پانا