خبرنگاران کشت گلخانه ای و بوم گردی در اصفهان توسعه یابد
به گزارش مجله فناوری، اصفهان- خبرنگاران- معاون امور مالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید در شرقی ترین و غربی ترین مناطق و نواحی اصفهان کشت گلخانه ای، بوم گردی و گردشگری صورت بگیرد در این راستا به وسیله تسهیلات اشتغال روستایی می توان اقدامات جدی انجام داد.

به گزارش خبرنگاران؛حجت الله میرزایی شامگاه روز شنبه در ملاقات با معاونان استاندار اصفهان اضافه نمود: سرمایه گذاری جدی در شرق اصفهان در زمینه تغییر الگوی کشت و توسعه بوم گردی با توجه به ظرفیت ها باید انجام گردد.
وی گفت: استان اصفهان دست کم 2 قرن پیشینه صنعتی دارد که بسیار حایز اهمیت است. میرزایی ادامه داد: تعداد زیادی بنگاه های عظیم مالی و طبقات مختلف کارگری و کارفرمایان عظیم صنعتی در این استان شکل گرفته است.
معاون امور مالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توضیح داد: در بسیاری از استان ها یک بنگاه مالی وجود دارد اما در اصفهان بنگاه های عظیم مالی مانند فولادمبارکه، پتروشیمی، پالایشگاه و ذوب آهن با بیش از پنجاه سال سابقه فعالیت دارد.
وی اضافه نمود: در استان اصفهان تمایل به ایجاد کسب وکار خصوصی وجود دارد.
میرزایی با بیان اینکه اصفهان جز چهار استان مهاجرپذیر کشور است، گفت: در هر منطقه که سرمایه گذاری صنعتی بیشتر است نرخ بیکاری بیشتر است زیرا در آن منطقه جمعیت و مهاجرت افزایش می یابد.
وی گفت: در زمان حاضر نرخ بیکاری در شهرستان های مبارکه، لنجان و کاشان بیشتر است و این در حالیست که در شهرستان فریدن پایین ترین نرخ بیکاری را شاهد هستیم.
میرزایی بیان نمود: برای مناطق صنعتی آموزش فنی و حرفه ای نقش موثری دارد اما بعد از تحریم و تورم ها فنی و حرفه ای با مسائل متعددی روبرو شدند به صورتی که تنها چهار درصد از بودجه ان ها عملیاتی شد.
وی گفت: باید در اصفهان الگوی آموزش همجوار بنگاه های عظیم مالی مانند ذوب آهن، فولادمبارکه، پالایشگاه و پتروشیمی تشکیل گردد به گونه ای که کارگاه و تجهیزات را بنگاه ها و آموزش را فنی و حرفه ای برعهده بگیرد.
به گفته معاون امور مالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سرمایه انسانی قدرتمندی در اصفهان وجود دارد اما کمبود نیروی کار ماهر و مهاجرپذیر بودن مسائلی را برای این استان و افزایش نرخ بیکاری آن ایجاد نموده است. در استان اصفهان افزون بر 9 هزار واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد.
منبع: ایرنا