سی ان ان: ابتلای ترامپ به کرونا آمریکا را وارد دور تازه ای از آشفتگی می نماید
به گزارش مجله فناوری، شبکه خبری سی ان ان در تحلیلی با اشاره به مثبت شدن تست کرونای ترامپ تاکید نمود این موضوع آمریکا را وارد یک آشفتگی جدید می نماید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران،پایگاهشبکه خبری سی ان ان بدنبال انتشار خبر ابتلای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و همسرش به کرونا نوشت ابتلای ترامپ به بیماری کووید-19 می تواند کشور آمریکا که پیشتر با فاجعه ویرانگر اپیدمی کرونا و فصل آشفتگی های سیاسی ناشی از انتخابات ریاست جمهوری روبرو شده است را وارد دور تازه ای از اغتشاش و آشفتگی کند.
بر اساس گزارش سی ان ان، ترامپ بعد از ماه ها مدیریت نادرست بحران کرونا و نادیده دریافت مکرر بحران به وجود آمده ناشی از این ویروس، خبر از ابتلایش به کرونا داده است و همین امر می تواند آشفتگی تازه را در رهبری آمریکا به وجود بیاورد آن هم درست در شرایطی که این کشور تحت شدیدترین فشارهای ملی قرار گرفته است.
سی ان ان نوشت که با در نظر دریافت زوال فزاینده کارآمدی سیاست های دولت واشنگتن، حتی نگاه خوشبینانه به این ماجرا هم نمی تواند مانع از ایجاد حس ناامید کننده بی ثباتی در میان مردم آمریکا گردد.
بدنبال خبر ابتلای ترامپ به کرونا، بازار سهام آمریکا ریزش پیدا کرد و دستیاران ترامپ در داخل کاخ سفید که آنها هم بعد از ابتلای ترامپ به کووید-19 به دنبال انجام تست ابتلایشان به کرونا هستند، وحشت زده شده اند.
سوالی که مطرح می گردد این است که چرا ترامپ با وجود ابتلای مشاورش به نام هوپ هیکس به کرونا، باز هم با او به نیوجرسی رفت تا در مراسم جمع آوری پول برای تامین هزینه های انتخاباتی شرکت کند.
ترامپ در حالی از ابتلایش به کرونا خبر داده است که تنها چند ساعت قبل تر از اعلام این خبر، در سخنان از پیش ضبط شده اش در جریان مراسم مجازی شام بنیاد آلفرد اسمیت گفته بود که همه گیری ویروس کرونا رو به اتمام است.
سی ان ان با اشاره به احتمال لغو مجموعه ای از برنامه های برنامه ریزی شده ترامپ برای شرکت در مبارزات انتخاباتی، نوشت به نظر می رسد که هر گونه کوشش دولت واشنگتن برای تغییر توجهات از سمت همه گیری ویروس کرونا و واکنش دولت ترامپ به این اپیدمی که باعث سقوط صندلی ترامپ در نظرسنجی های اخیر شده است، غیرممکن باشد.
شبکه سی سی ان در ادامه این گزارش آورده است که ترامپ همیشه کوشش کرد تا همه گیری کرونا را کم اهمیت جلوه بدهد آن هم درست در شرایطی که کارشناسان بهداشت دولت ترامپ همیشه از مردم آمریکا می خواستند تا ویروس کرونا را جدی بگیرند.
در حالیکه بعضی از نزدیک ترین متحدان جهانی ترامپ از جمله رئیس جمهور برزیل و انگلیس نیز به کرونا مبتلا شدند ولی باز هم ترامپ این ویروس را کم اهمیت جلوه داد و به این احتمال که ممکن است خود او نیز مبتلا گردد، توجهی نکرد.
ترامپ به ندرت از ماسک استفاده نموده است و حتی در مناظره انتخاباتی اخیرش با جو بایدن رقیب خود از حزب دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بایدن را به دلیل استفاده مکررش از ماسک مسخره کرد.
رئیس جمهور آمریکا به جای اینکه توصیه ها درباره رعایت فاصله اجتماعی را رعایت کند، اقدام به برگزاری تجمعات گسترده در رقابت های انتخاباتی کرد و طرفدارانش را شانه به شانه یکدیگر جمع کرد و در اغلب موارد برای اینکه صدایش به گوش طرفدارانش برسد، از ماسک استفاده نکرد.
از بهار امسال میلادی تا به امروز، ترامپ همیشه به فرمانداران ایالتی در آمریکا فشار آورد تا کسب و کار را از سر بگیرند و اخیرا نیز مدارس را برای صدور مجوز یادگیری و آموزش های حضوری تحت فشار قرار داده بود؛ ترامپ همیشه با اعمال محدودیت در زمینه تجمعات اجتماعی مخالفت نموده است.
تشخیص ابتلای ترامپ به کرونا به معنای جدی ترین خطری است که سلامت یک رئیس جمهور در آمریکا را در طول دهه های گذشته تهدید نموده است.
انتقال موقت قدرت از رئیس جمهور آمریکا به معاون او در بند سوم اصلاحیه 25 قانون اساسی آمریکا آمده است اما با این حال، هیچ نشانه ای مبنی بر آمادگی ترامپ برای استفاده از این اصلاحیه و انتقال قدرت به مایک پنس معاون او در پی ابتلایش به کرونا دیده نمی گردد.
اگر هم ترامپ و هم پنس قادر به انجام وظایف خود نباشند، در این صورت بر اساس قانون جانشینی ریاست جمهوری آمریکا، نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان گزینه بعدی برای ریاست در کاخ سفید خواهد بود.
منبع: خبرگزاری تسنیم