طرز تهیه بورک تره فرنگی ، بورک بدون گوشت با ساده ترین مواد لازم

به گزارش مجله فناوری، بورک تره فرنگی یکی از خوشمزه ترین انواع پیش غذا و از انواع فینگر فود ترکیه ای و کشورهای حوزه بالکان است که شباهت زیادی به پاچانگا دارد و با استفاده از مواد اولیه ساده ای هم در فر و هم در تابه روی گاز درست می گردد. شما می توانید این غذای ترکیه ای ساده را به عنوان میان وعده یا حتی به عنوان یا یا یک برای مهمونی هم نوش جان کنید. اگر شما هم به انواع غذاها و پیش غذاهای بین المللی شیک و مجلسی علاقه دارید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه بورک تره فرنگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بورک تره فرنگی ، بورک بدون گوشت با ساده ترین مواد لازم

مواد لازم برای تهیه بورک تره فرنگی (برای 4 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
دانه کنجد سفیدبه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و پولبیبربه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی
خمیر یوفکا4 برگ
پنیر پیتزابه مقدار کافی
تره فرنگی8 ساقه
هویج2 عدد میانه
کره50 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
سس دلخواهبرای سرو بورک تره فرنگی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه و پخت بورک تره فرنگی: حدود 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه بورک تره فرنگی در فر

طرز تهیه بورک تره فرنگی هم در فر و هم در تابه روی گاز با استفاده از خمیر یوفکا یا خمیر خانگی و با انواع پنیر قابل انجام است. شما می توانید بورک تره فرنگی را به شکل دلخواه درست نموده و مایه میانی آن را با ترکیب انواع سبزیجات مورد نظرتان آماده کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

پیش از هر کاری، در اولین مرحله از طرز تهیه بورک تره فرنگی باید هویج و تره فرنگی را به خوبی بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد. سپس، تره فرنگی ها را در ابعاد دلخواه برش بزنید. هویج شسته شده را هم پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.

مرحله دوم: تره فرنگی و هویج را تفت دهید

در این مرحله از طرز تهیه این مدل بورک ترکیه با خمیر یوفکا و تره فرنگی، روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. سپس، تره فرنگی را در تابه بریزید و حدود 2 دقیقه تفت دهید تا نرم گردد. در ادامه، هویج رنده شده را نیز به این تابه اضافه کنید و همراه با تره فرنگی برای 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

در صورت تمایل، برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: ادویه ها را اضافه کنید

پس از تفت دادن سبزیجات، وقت آن است که مقداری نمک، فلفل سیاه و پولبیبر () را نیز به محتویات تابه اضافه کنید. مواد داخل تابه را به خوبی هم بزنید و اجازه بدهید به مدت یکی دو دقیقه دیگر تفت داده شده و با یکدیگر ترکیب شوند تا کاملا طعم بگیرند. سپس، حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید تا محتویات آن خنک گردد.

برای خرید نمک و انواع فلفل می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: پنیر پیتزا را اضافه کنید

پس از آن که محتویات تابه کاملا خنک شد، در این مرحله از درست کردن این بورک خوشمزه و مجلسی، نوبت به افزودن پنیر پیتزا می رسد. بنابراین، مقدار مناسبی از پنیر پیتزا را نیز به ترکیب سبزیجات و ادویه ها اضافه کنید.

این مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. توجه داشته باشید، پنیر پیتزا را تنها در صورتی باید در تابه بریزید که خود تابه و محتویات آن کاملا خنک شده باشد. در غیر این صورت، پنیر پیتزای شما پیش از زمان لازم ذوب می گردد و از دهن می افتد. در صورت تمایل، به جای پنیر پیتزا می توانید از پنیر صبحانه یا دیگر انواع پنیر دلخواه بهره ببرید.

برای خرید انواع پنیر مانند پنیر پیتزا یا پنیر صبحانه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: کره را ذوب کنید

حالا، کره را در ظرف مناسبی قرار دهید و روی بخار کتری یا سماور بگذارید تا به ذوب گردد. سپس، چند قطره روغن و مقدار کمی آب جوش نیز در ظرف حاوی کره بریزید. این مواد را به خوبی هم بزنید.

برای خرید کره می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: خمیر یوفکا را آماده کنید

در این مرحله از تهیه این بورک ساده ترکیه ای، یک برگ خمیر یوفکا را روی سطح کارتان پهن نموده و با یاری فرچه آشپزی، روی آن را کاملا به ترکیب کره، روغن و آب آغشته کنید. بهتر است روی باقی خمیرها را با دستمال نم دار بپوشانید تا خشک نشوند.

برای خرید خمیر یوفکا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هفتم: خمیر یوفکا را برش بزنید

پس از آغشته کردن سطح خمیر یوفکا به روغن و کره، خمیر یوفکای پهن شده را از وسط تا بزنید و روی آن را مجددا به ترکیب آب، روغن و کره آغشته کنید. سپس، خمیر را به صورت نواری با عرض 10 سانتی متر برش بزنید.

مرحله هشتم: بورک تره فرنگی را بپیچید

پس از برش زدن خمیر، مقدار مناسبی از مواد میانی را در انتهای خمیر یوفکا قرار دهید و خمیر را مانند سمبوسه () بپیچید. این روند را در خصوص هر 4 برگ خمیر انجام دهید.

مرحله نهم: بورک ها را استراحت دهید

حالا، بورک های تازه پیچیده شده را در ظرف مناسبی بگذارید و روی آن ها را با دستمال پارچه ای تمیز و نم دار بپوشانید. سپس، ظرف حاوی بورک را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. حدود 15 دقیقه پیش از اتمام زمان استراحت بورک ها، فر را نیز روشن نموده و روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد.

مرحله دهم: بورک ها را در سینی فر بچینید

پس از گذشت 30 دقیقه، کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا با مقدار کمی روغن چرب کنید. سپس، بورک ها را با فاصله در سینی بچینید تا برای پخت آماده شوند.

مرحله یازدهم: بورک ها را رومال کنید

در این مرحله از طرز تهیه بورک تره فرنگی، نوبت به رومال کردن بورک ها می رسد. برای این منظور، زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی بگذارید و با چنگال هم بزنید. سپس، با استفاده از فرچه آشپزی، زرده تخم مرغ را روی بورک ها بمالید. پس از آن، مقداری کنجد سفید هم روی بورک های آغشته به زرده تخم مرغ بپاشید.

در صورت تمایل، برای خرید تخم مرغ و کنجد می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوزادهم: بورک تره فرنگی را در فر بپزید

تا الان مطمئنا فر شما به مقدار کافی گرم شده است. بنابراین، وقت آن است که سینی حاوی بورک های رومال شده را در طبقه میانی فر قرار دهید تا برای 20 الی 25 دقیقه حرارت ببینند و حسابی برشته شوند. در 2 دقیقه خاتمهی پخت، فر را روی حالت گریل تنظیم کنید تا سطح بورک ها کاملا طلایی گردد.

مرحله آخر: بورک تره فرنگی را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، حرارت را خاموش نموده و سینی حاوی بورک تره فرنگی را از فر خارج کنید. سپس، بورک ها را در ظرف سرو بچینید و همراه با ، سبزیجات تازه و نوش جان کنید.

انواع سس را به روش های حضوری و اینترنتی از می توانید تهیه کنید.

روش تهیه بورک تره فرنگی در تابه روی گاز

طرز تهیه بورک تره فرنگی در تابه در مراحل اولیه درست مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم؛ با این تفاوت که پس از پیچیدن بورک ها باید مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید تا گرم گردد.

سپس، بورک ها را در تابه قرار دهید تا هر دو طرف آن ها به یک مقدار سرخ گردد. در خاتمه، بورک های سرخ شده را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی خودشان را از دست بدهند.

نکات مهم در طرز تهیه بورک تره فرنگی

  • مدل پیچیدن بورک کاملا به سلیقه شخصی خودتان بستگی دارد. بنابراین، در صورت تمایل، می توانید بورک تره فرنگی را به صورت رولی، پیتزایی، مثلثی مثل سمبوسه یا هر مدل دیگری که بلدید و دوست دارید آماده کنید. سپس، آن را به در فر بگذارید و پس از آماده شدن به قطعات دلخواه برش بزنید.
  • در صورت تمایل، می توانید مقداری سیر، پیاز، پیازچه یا دیگر سبزیجات دلخواه را نیز به مایه میانی بورک تره فرنگی اضافه کنید و تفت دهید.
  • در طرز تهیه بورک تره فرنگی حتما از خمیر با کیفیت و تازه بهره ببرید.
  • نوع پنیر مصرفی برای تهیه بورک کاملا به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. بنابراین، می توانید از هر نوع پنیری که بیش تر دوست دارید بهره ببرید. با این حال، استفاده از پنیرهای شور به خوشمزه تر شدن بورک یاری می نماید.
  • بسته به ذائقه، می توانید مقداری پودر پاپریکا (طرز تهیه پودر پاپریکا) و آویشن خشک یا دیگر ادویه های دلخواه را نیز به مایه میانی بورک تره فرنگی اضافه کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید بورک تره فرنگی را با استفاده از خمیر دست ساز خانگی درست کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن بورک تره فرنگی

طرز تهیه بورک تره فرنگی با خمیر خانگی چگونه است؟

در طرز تهیه بورک ساده با تره فرنگی و خمیر خانگی شما به 250 گرم آرد سفید، 125 گرم آب و 1 قاشق چای خوری نمک احتیاج دارید. برای تهیه خمیر، ابتدا باید آرد را الک نموده و با نمک ترکیب کنید. سپس، آب را به صورت تدریجی در چند مرحله به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید. این مواد را به خوبی ترکیب کنید تا خمیر لطیفی ایجاد گردد. توجه داشته باشید، مقدار مواد باید به مقدار ای باشد که خمیر به دست شما نچسبد.

در ادامه، خمیر را ورز دهید و در یک کیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در فضای آشپزخانه استراحت دهید. پس از گذشت این مدت، خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده باز کنید و در ابعاد دلخواه برش بزنید. نهایتا، مقدار مناسبی از مایه میانی بورک تره فرنگی را در میان خمیرهای برش زده بگذارید و خمیر را بپیچید. باقی مراحل را مطابق دستور بالا دنبال کنید.

برای جلوگیری از چسبیدن لایه های خمیر به یکدیگر چه باید کرد؟

برای جلوگیری از چسبیدن لایه های خمیر باید هر لایه از خمیر را با ترکیب روغن، کره و آب آغشته کنید. توجه داشته باشید، در خصوص خمیر خانگی باید زیر و روی خمیر را آردپاشی کنید تا حالت چسبنده نداشته باشد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 16 دی 1403 بروزرسانی: 16 دی 1403 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 1897

به "طرز تهیه بورک تره فرنگی ، بورک بدون گوشت با ساده ترین مواد لازم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک تره فرنگی ، بورک بدون گوشت با ساده ترین مواد لازم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید