چطور پودینگ موز درست کنیم؟

به گزارش مجله فناوری، در این قسمت از طرز تهیه پودینگ موز را آموزش می دهیم.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

اگر دنبال یک دسر خوشمزه و لطیف هستید، پودینگ موز انتخاب خوبی است؛ یک دسر خنک و خوشمزه که خصوصا برای روزهای بهار و تابستان در کنار قهوه مناسب است. پودینگ موز را بهتر است از شب قبل آماده کنید و اجازه دهید خوب در یخچال استراحت کند تا یکی از خوشمزه ترین دسرها را داشته باشید.

قدمت دستور پخت پودینگ موز به اوایل قرن 19 میلادی برمی گردد؛ زمانی که به واسطه اختراع کشتی بخار، موز از آمریکای مرکزی و جنوبی به آمریکای شمالی راه پیدا کرد. در آن موقع موز در همه جا رشد نمی کرد و میوه خاصی محسوب می شد.

ابتدا پودینگ موز را با کیک اسفنجی تهیه می کردند، اما به مرور تغییراتی در دستور پخت آن ایجاد شد؛ یکی از ماندگارترین تغییرات استفاده از بیسکوئیت به جای کیک بود که تهیه پودینگ را ساده تر و سریع تر می کرد.

مواد لازم برای پودینگ موز (برای 8 نفر)

  • موز: 4 عدد
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • کره: 300 گرم
  • شیر سرد: 2 پیمانه
  • پنیر خامه ای: 200 گرم
  • مینی کوکی نارگیلی یا بیسکوییت پتی بور: 4 بسته
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • خامه قنادی: 300 گرم
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پودینگ موز

1.

نصف پیمانه از شیر سرد را با زرده های تخم مرغ، نشاسته ذرت، وانیل و شکر در یک قابلمه مخلوط کنید تا نشاسته و شکر کاملا در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

2.

زمانی که نشاسته ذرت کاملا در شیر حل شد، شیر باقی مانده را به قابلمه اضافه کنید. مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ گردد.

3.

بعد از این که ترکیب شما به غلظت رسید، کره و وانیل را به آن اضافه کنید. روی این مایه را با استفاده از یک سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا رویه نبندد.

4.

در فاصله ای که مایه پودینگ خنک می گردد، خامه قنادی را که 3 تا 4 ساعت قبل از فریزر خارج نموده اید برای هم زدن آماده کنید. دقت کنید که خامه قنادی باید کاملا شل شده باشد.

5.

خامه را با همزن برقی بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خامه مانند عکس فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند. حالا پنیر خامه ای را اضافه و کمی مخلوط کنید. ترکیب خامه را تا زمانی که مایه پودینگ خنک می گردد در یخچال قرار دهید.

6.

بعد از این که مایه پودینگ کاملا خنک شد، مخلوط خامه و پنیر را به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.

7.

مینی کوکی یا بیسکوییت را دانه دانه در شیر فرو ببرید و کف ظرف سرو بچینید. سپس یک لایه موز ورقه ورقه شده و بعد یک لایه از مایه پودینگ را اضافه کنید. می توانید برای طعم بهتر کمی هم گردوی خرد شده روی موزها بریزید. این کار را به ترتیب و لایه به لایه تا اتمام مواد تکرار کنید.

8.

ظرف را برای مدت حداقل یک شب در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

چطور کیک براونی درست کنیم؟

جطور کیک سه شیر مکزیکی درست کنیم؟

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 9 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 527

به "چطور پودینگ موز درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور پودینگ موز درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید