طرز تهیه بستنی ایتالیایی

به گزارش مجله فناوری، امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه بستنی ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم:

پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری

شیر 1/2 پیمانه

کره بدون نمک 60 گرم

وانیل شکری 2 قاشق چای خوری

آب 1 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ 3 عدد

پودر شکر 1/2 پیمانه

شربت قند 1 قاشق غذاخوری

بیسکویت 120 گرم

طرز تهیه:

ابتدا داخل یک کاسه کوچک آب را بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا 2 الی 3 دقیقه بماند تا نرم گردد، پس از آن شیر، کره و وانیل را در قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید، سپس این مواد را آرام هم زنید تا شیر گرم و کره در آن آب گردد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملا حل گردد، پس از آن بگذارید این مایه خنک گردد و چندبار هم بزنید تا سفت نگردد.

پس از این مراحل سفیده ها را در کاسه بزرگی با همزن برقی آنقدر به هم بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد. سپس پودر شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مایه تان کاملا غلیظ گردد، در این حین آب لیمو را هم به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه دیگر هم بزنید. پس از آن، مخلوط شیر را که خنک شده به تدریج به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.

در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیار نداشته باشید مواد را در ظرف فلزی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا قرار دهید.

بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت می گردد، در این هنگام آن را از فریزر خارج کنید و با همزن آن قدر بزنید تا نرم و یکدست گردد؛ و بعد از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید. سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه کم بگذارید.

قبل از مصرف بستنی، آن را بیرون قرار دهید تا کمی نرم گردد، برای تزئین می توانید از گیلاس و ویفر و... بهره ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 16 مرداد 1400 بروزرسانی: 16 مرداد 1400 گردآورنده: silax.ir شناسه مطلب: 1252

به "طرز تهیه بستنی ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید