طرز تهیه بستنی ایتالیایی
به گزارش مجله فناوری، امروز قصد داریم طرز تهیه بستنی ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
مواد لازم:
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
کره بدون نمک 60 گرم
وانیل شکری 2 قاشق چای خوری
آب 1 قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 1/2 پیمانه
شربت قند 1 قاشق غذاخوری
بیسکویت 120 گرم
طرز تهیه:
ابتدا داخل یک کاسه کوچک آب را بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تا 2 الی 3 دقیقه بماند تا نرم گردد، پس از آن شیر، کره و وانیل را در قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید، سپس این مواد را آرام هم زنید تا شیر گرم و کره در آن آب گردد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملا حل گردد، پس از آن بگذارید این مایه خنک گردد و چندبار هم بزنید تا سفت نگردد.
پس از این مراحل سفیده ها را در کاسه بزرگی با همزن برقی آنقدر به هم بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد. سپس پودر شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که مایه تان کاملا غلیظ گردد، در این حین آب لیمو را هم به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه دیگر هم بزنید. پس از آن، مخلوط شیر را که خنک شده به تدریج به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.
در این مرحله مواد آماده شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و در صورتی که این دستگاه را در اختیار نداشته باشید مواد را در ظرف فلزی گودی بریزید و آن را در فریزر با درجه بالا قرار دهید.
بعد از دو ساعت مواد به تدریج سفت می گردد، در این هنگام آن را از فریزر خارج کنید و با همزن آن قدر بزنید تا نرم و یکدست گردد؛ و بعد از آن بیسکویت خرد شده را به مواد اضافه کنید. سپس در ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را داخل فریزر با درجه کم بگذارید.
قبل از مصرف بستنی، آن را بیرون قرار دهید تا کمی نرم گردد، برای تزئین می توانید از گیلاس و ویفر و... بهره ببرید.
منبع: گردشبان