طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی وانیلی
به گزارش مجله فناوری، تا به حال طرز تهیه انواع دسر از کیک و کاپ کیک گرفته تا ژله و مافین و … را به شما آموزش دادیم. این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوع دسر میوه ای در اختیارتان قرار دهیم که علاوه بر این که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد، خیلی خوشمزه و مجلسی است. با دسر گلابی داغ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر گلابی داغ با بستنی وانیلی
- گلابی سفت و رسیده چهار عدد
- آب یک لیتر
- پودر وانیل یک دوم قاشق چای خوری
- شکر یک پیمانه
- چوب دارچین یک تکه
- هل چهار عدد
- پودر زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
- بستنی وانیلی کاله به اندازه لازم
طرز تهیه دسر گلابی داغ با بستنی وانیلی
مرحله اول
ابتدا گلابی ها را پوست بکنید. سپس یک قابلمه برداشته و آن ها را همراه پودر وانیل، شکر، زعفران، دارچین و هل داخل قابلمه بریزید. یک لیتر آب به قابلمه اضافه نموده و آن را روی حرارت میانه قرار دهید.
مرحله دوم
صبر کنید تا گلابی ها به مدت 2 ساعت روی حرارت کاملا نرم شده و بپزند. سپس آن ها را از قابلمه خارج نموده و داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید، قرار دهید تا خنک شوند.
در ادامه شربت به جای مانده داخل قابلمه را بجوشانید تا غلیظ گردد.
مرحله سوم
سپس شربت را روی گلابی ها بریزید. اندازهی بستنی روی دسر گلابی ریخته و چند اسکوپ هم کنار آن قرار دهید سپس نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه دسر گلابی داغ
- می توانید از تعداد گلابی های بیشتری بهره ببرید.
- برای زیباتر شدن دسر چوب گلابی ها را نکنید و آن ها را به صورت ایستاده داخل ظرف سرو بچینید.
- می توانید از اندازهی سس شکلات هم برای تزیین بهره ببرید.
- سعی کنید از گلابی های زرد بهره ببرید تا دسر خوش رنگ تر گردد.
- گلابی ها نه باید زیاد سفت باشند و آنقدر رسیده باشند که هنگام پخت شکل خود را از دست دهند.